Welcome to my blog

Welcome to my blog

maanantai 8. helmikuuta 2016

My Day 08.02.2016

Heeey!♥
Sama tunne


Oletteko koskaan ajatelleet, sitä kuinka saisi sellaisen hyvän motin päivään? Itselläni on vai yksi asia olla saan päivän toimimaan. Ja se jättimäinen muki kahvia heti aamusta. Musta tuntuu että puhun todella paljon KAHVISTA. Mutta minkäs sille voi, kun sitä litkii niin paljon.
Kouluun lähdössä


Päiväni on kulunut koulussa ja sen hommia hoidellessa. Huomenna on periaatteessa virallisesti lukio ohi, kun on matikan preminfääri koe.


Vanhojen kuva
Sain tänään muuten ebaystä mun penkkari asun 😍. Se on tosi ihana, lupaan laittaa siitä kuvaa sitten penkkareiden ja abiristeilyn jälkeen perjantaina :) Penkkarit ovat meidän koulullamme 18 päivä torstaina. Mutta hyvä niin. Tosta tulikin mieleeni kun luin yhtä blogia. Kuinka moni teistä lukijoista on tanssinut vanhat? Itse tanssin ne viime vuonna ja siitä tuli yksi elämäni ikämuistoisimmista päivistä. Millainen mekko sinulla oli ja miten sinulla meni se? Kommentit alas kiitos :)

Mikä meininki xD

Tällä hetkellä istun autossa venaamassa veljeäni treeneistä. Joten tylsyyttäni otin kuvat mun hajukuusista. Kuuntelen musiikkia nupit kaakossa!

Mulla tulee varmaan huomisen jälkeen paljon  postauksia, jossa joko marisen kuinka perseestä ylppärit on tai sitten kuinka ahkera olenkaan ollut :D sen näkee sitten. mielummin toivon että tulisi enemmän tota jälkimmäistä!

MUTTA nyt sitten yhteen MIELIPIDE asiaa, eli tavoitteenani olisi saada tästä sellainen blogi juta ihmiset tykkäävät lukea ja jos saan tätä kautta tarpeeksi rohkeutta, saattaa olla että alan tekemään VBLOGEJA!!! mutta olen luonteeltani HIUKAN!! ujo -.- joten minulla ei ole ainakaan vielä itse luottamusta sen vertaa, että voisin tehdä vblogeja. mutta se on minun yksi suurimmista TAVOITTEISTANI!!! mutta nyt siis sellainen toive, että heittelisitte jotakin kommentteja tonne alas, siitä mitä haluaisitte enemmän tältä blogilta ja ehkä pystyn jotain toiveita toteuttamaankin!

Yritetään kestää vielä tunti tätä karseaa maanantaita ja sitten ollaankin jo tiistaissa :D

Nähdään taas!

♥:llä Pauski
5 kommenttia:

 1. tykkään tästä ulkoasusta ihan hurjan paljon!!

  http://katilahtinen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Musta sun blogi on myöskin todella ihana!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tää ulkoasu on kyllä kiva, koska tää on erilainen. Mä tykkään lueskella ja kattoo myday-juttuja, joten taidan jäädä seurailemaan. :)

  postcrossingia.blogspot.com

  VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)