Welcome to my blog

Welcome to my blog

tiistai 9. helmikuuta 2016

My Day 09.02.2016

Whatsapp!

Mahtavaa tiistaita kaikille. Mites teillä on mennyt päivä :D! Mun päivä alkoi kamalalla aamu herätyksellä klo 6.30. piti mennä klo 08.00 tekemään matikan premilfääri koe. se meni aivan perseelleen :D olikohan se jotenkin arvattavissa :DDD mutta joo. 
Päästyäni himaan olen testailut jotain kivaa meikkiä itselleni :)  Tykkään muutamasta ideasta todella paljon. mutta tulin myöskin siihen tulokseen, että tekoripsien liimaus on aika todella ärsyttävää. :D Nyt suunnitelin aloittavani opiskelun! koska olisihan se ihanaa saada hyvät YO- tulokset :D
Mitäs pidätte?

tämänkin blogin alle saa sitten laitella kirjoitus ideoita!!!

Ruotsia :D
Vähänkö ihanaa sain kerrankin luettua useamman tunnin putkeen Ruotsia. stressaan vähän noita ylppäreitä, mutta kuka nyt ei oikeastaan stressaisi. Mulla on muutenkin myös muutakin hommaa mitä pitäisi tehdä, Eli pääsykoe ennakkotehtäviä. ja kun haluan panostaa niihinkin :) Mutta ne nyt on kivemmat kuin ylppärit :)

Mulla on muutenkin tänään jonkun verran hommia jota pitäisi tehdä, joten joudun kirjoitella tätä blogiakin aika pätkissä. Mutta en usko, että se huonontaa sisältöä :)

Ylppäreihin ja muihinkin kokeisiin on silloin mukavaa lukea kun saa kahvia tai teetä, koska se jotenkin rentouttaa mukavasti. Koska tätä stressiä saa sillä laskemaan.

Matava tulle kun tän päivän hommat on tehtynä ja ylppäreihinkin on treenattu :D PÄÄSEN TEKEMÄÄN HIMA TREENIN tänään :D mahtava tunne. Eilen en kerennyt treenata, kun tuntui siltä, että koko ajan on jotain hommaa!!

Saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan! toivottavasti jotain hyvää! Laittakaa kehitysideoita tänne tulemaan. sitten vielä tälläistä, että mulle saa laittaa alas kysymyksiä joihin voin yritää vastata ensi blogitekstissäni :D

Pistäkää tulemaan kiitos♥

♥:llä pauski


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs diggasit? :)