Welcome to my blog

Welcome to my blog

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

My Day 10.02.2016 and #tb

Hellouh!♥


Olen keksinyt yhden hyvän blogi idean jo aika päiviä sitten :D mutta en vielä edes silloin kirjoittanut blogia joten teen sen nyt tämän päivän my day yhteydessä. Se on #TB. varmaan suurin osa tietääkin mikä on #tb, jos on vaan käyttänyt instagrammia :D ( mutta niille jotka ei tiedä niin #TB tulee throwback sanasta ja sillä meinataan sitä, että halutaan palata johonkin hetkeen :D ) teen ekana ton #TB jutun ja sitten My Day:n perään >________< ~♥

Minun #TB palaa ajassa takaisin vuoteen 2015 kesäkuun viimeiselle viikolle, kun ekaa kertaa matkustin lentokoneella ulkomaille. Kohteemme johon lensimme oli TURKKI Alanya. Meillä oli siis viikon loma :) voin sanoa suoraan, että se oli elämäni paras kokemus :) Lensimme suomesta Finnarilla Turkin Gazipasaan. se on vielä uusi kenttä. Jännintä laskeutumisessa oli se , että näytti siltä kuin olisimme laskeutuneet banaanipellon keskelle xD 
Meidän hotellimme sijaitsi Alanyan keskustassa. Monart city  oli todellakin hyvä hotelli. palvelu todella hyvää ja ruoka (sanoin kuvaamattoman hyvää) Allas pihalla oli iso ja siellä oli mukavaa viettää useampi tunti aikaa. Hotellimme sijaitsi tien ylityksen verran välimerestä. Ranta oli todella siisti ja rannalta sain juotavaa, niin paljon kuin halusi, kunhan sinulla oli  all inclusive ranneke. Olen aina ollut sitä mieltä, että olut ei ole se mun juttu. Mutta turkissa ei tunnettu siideriä. Joten tyydyin olueen. Mutta sitten lempparikseni nousi coktail- drinkit ( esim. mojito). Koska olut ei vaan ole mun juttu.

Nää oli ihanat!
Turkkiin jos menee kannattaa opetella tinkimään, koska ne myyjät rakastaa tinkimistä. Sanon nyt tän että jos et osaa paljoo paskaakaan englantia, se ei haittaa koska sielä kauppijaat puhuu ihmeen hyvin suomea. Kaipaan eniten sitä lämpöä ja kauniita maisemia :) laitan tähän muutaman instagrammissa olleen kuvansieltä. Koska kaikki kuvat hävisi multa koneelta :(

Paloin aika pahasti
Ostin Turkista paljon feikki merkki tuotteita, en jaksa edes kuvata kaikkea tänne! (Ostin mm. Michael kors, adidas, Reyban)

Michael korsTurkissa oli todella kauniita auringon laskuja ja muutenkin varmaan kuvista voi päätellä jo, että siellä on kivat maisemat. Muutaman vihjeen haluan sitten antaa kaikille  jotka menee sinne!

1. ÄLÄ mene RATSASTAMAAN KAMELILLA, koska se maksaa aivan ylihinnoiteltusti. sen hinta on sen perseessä :D

2. Käytä oikeasti AURINKORASVAA. opin kantapään kautta, että kannattaa koska ihosta tulee tosi kipeä kun se palaa, tosta ylemmästä kuvasta näät kuinka pahasti paloin.

3. SUOSITTELEN KÄYMÄÄN BOLEVARDIEN VARRELLA OLEVIEN KAMPAAJIEN LUONA, NE OSAA TEHDÄ TODELLA HYVIN KAMPAUKSET. SAIN SIELLÄ ELÄMÄNI PARHAAN HIUSTEN LAITON.  mun hiukset on ollut sen jälkeen todella hyvä kuntoset!


Sitten eiköhän siirytä My Dayn pariin!!


Mites teidän päivä? SEN VOIN  ITSE SANOA, että stadista on perseestä ajaa motaria kotiin, kun vettä sataa kaatamalla ja ohituskaista on ihan vedenvaltaama! Olin siis käymässä stadissa. Autolla on yllättävän mukavaa ajaa Stadissa. Ainoa haastava asia on se, että hesasta ei tahdo löytää parkki paikkoja!

A million miles away♥
Muuten olen tänään vaan kirjoittanut tätä blogia. siihen on nyt kohta mennyt jo 2 ja puol tuntia :D totta kai olen tossa välissä jotain pientä tehnyt, mutta melkein koko ajan kirjoittanut tätä ja ottanut sitä varten kuvia :) koska mitä blogi olisi ilman kuvia?
Mulle saa laitella kysymyksiä tulemaan liittyen #TB:hen tai sitten ihan mihin muuhunkin liittyen ^____________^ ~♥ Koska aluan mieluusti vastaila kysymyksiin mun blogi teksteissä! En tiedä vielä tarkkaan, mitä teen illalla, joten saatan lisäillä myöhemmin jotain. Mutta pääasiat on nyt tässä!

Tein mansikka pirtelöä! ihanaa♥ Sitten lisäsin viikset mun mukille :D♥ aika cute !!
♥:llä Pauski

5 kommenttia:

 1. Olipa hauska idea yhdistää toi tb tähän postaukseen! :D

  VastaaPoista
 2. Toi tb idea oli tosiaan hauska ja sen yhditäminen my day postiin!:D ja opin nyt et se tb tarkoittaa throwbackia xD

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi rakastuin tohon lauluun alle kahdeskymmenes sekas!!:D♥

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus idea :)! Ja ihana tuo mk laukku ja lompakko <3!
  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)