Welcome to my blog

Welcome to my blog

maanantai 15. helmikuuta 2016

My Day 15.02.2016

HELLOUH!


Miten sen nyt ottaa onhan vaan tää sama paska maanatai. Mutta huomennahan on jo mukavasti tiistai! :(((( koska RUOTSIN YO-KUUNTELU! ei kiinnosta! Mutta siis tänään.  Päivä on sujunut suhteellisen rennosti. Eli  Päivä on mennyt vaatekaupoissa shoppailessa :D (kaverien kanssa) Kävin kiertelee eri vaateliikkeitä. Eli esimerkiksi: Vero Moda, H&M, Lindex ja seppälä. Löysin todella kivoja vaateita. Mutta yritän nyt säästää Rahaa ABI risteilyä varten.

Tässä on nyt muutama kuva tän päivän löydöistä! Teen huomenna spessu siitä, mitä olen saanut postista! Olen onnellinen, että se tuli ennen risteilyä! :D Mutta pohditaan sitä huomenna!

Kaipaan edelleen kovasti kommentteja siitä eilisestä Treeniohjelman teko vinkkejä liittyvään postaukseen liittyviä kommentteja. Koska haluaisiun tietää, teenkö sellaisia jatkossa, vai oliko tämä viimeinen kerta, kun teen sellaisia.

Laittakaa siis kommentteja tulemaan. Nähdään taas huomenna  ja pahoitteluni lyhyestä postauksesta. Mulla on tänään ollut kiire, enkä ole jaksanut/ kerinnyt tehdä tänään kunnollista.

Täähän vähän kuin maanantai!

♥:llä
PAUSKI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs diggasit? :)