Welcome to my blog

Welcome to my blog

torstai 21. huhtikuuta 2016

○5 Morning hacks to feeling fresh #1○

Kaikki miettii varmasti aikasin aamulla, " saanko vielä viisi minuuttia." Mutta sen ei tarvikse olla onneksi aina niin vaikeeta.

Jaan teille nytte muutaman hyvän niksin, jolla voi aamulla herätessäänkin tuntea itsensä freshiksi ja pirteäksi.

1. Huuhdo kasvosi heti herättyäsi viileällä vedellä:
Tämän avulla saat heräteltyä itseäsi vielä unesta ja olosi piristyy yllättävänkin nopeasti. Toinen hyvä asia on siinä, että kylmävesi aamulla tiukentaa ihoa ja hävittää silmäpusseja. Tietenkään ei se ihmeisiin pysty, mutta siitä on varmasti hyötyä.

2. Kahviriippuvuus:
 On todettu, että kahvin kofeiini on kokuttavampaa, kuin jotkut kieletyt huumeet. Tästä johtuen jos juoat säännöllisesti aamulla kahvia ja sitten tulee aamu kun et kerkiä jouda sitä mukia kahvia, elimistö on tuntenut jo herätessä kofeiinin vieroitusoireita. Tämä aiheuttaa sen, että olet aamulla hitaalla päällä ja mikään ei tunnu onnistuvan ja olosi on muutenkin tukala. ( Kaikki kahvi riippuvaiset tietääkin sen.)

3. Kuuntele musiikkia joka virkistää ja saa sinulle hyvän olontunnetta:
Kaikki tietää, kun kuuntelee aamulla spotifyä/ youtubesta sellaista virkeistävää musaa joka saa sinut hyvälle tuulelle. Tätä minun ei tarvitse edes perustella :)

4. Tärkeintä on se, että liikut päivien aikana, koska se virkistää kehoa ja laskee stressiä:
Liikunta on todella tärkeetä. siitähän kaikki aina jankuttaakin. Mutta tosi asiassa kun keholla tekee asioita ja siitä sää omaa hyvänoloa, sillä tavalla sinun on mkavampi herätä seuraavana aamuna, koska tiedät että teit eilen hyvän treenin. Aamuisin on myös suotavaa venytellä ja ottaa silleen pientä liikuntaa.

5. tärkeintä on nousta heti:
Jos jäät joka aamu makamaan sänkyyn, se ei auta ollenkaan. Koska siitä tulee entistä väsyneemäksi ja nouseminen hankaloituu heti. Tärkeintä on siis rahtaa se persauksen ylös sängystä ja ottaa mukaan päivään hyvää mieltä!♥Kiitos kn luit loppuun asti:) mitäs mieltä olit? kaipaan kommentteja tohon alas!♥

♥: Pauski

8 kommenttia:

 1. Heh, täällä yksi kahviaddikti..:D Ja kurja sinällään sanoa, mutta päivä ilman aamukahvia on jotakin kamalinta koskaan. Hyh olkoot. Tosi hyviä vinkkejä olet muuten listannut tähän aamujen helpottamiseksi :)

  VastaaPoista
 2. Olipas kivoja vinkkejä. Menee kokeiluun heti huomenna aamulla :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vähänkö kiva, että oli hyödyksi! kerro sitten miten onnistui!:D

  VastaaPoista
 4. Mä ite ainakin usein syyllistyn tohon sängyssä makaamiseen!:D

  VastaaPoista
 5. Hyviä vinkkejä ja monelle varmaan tosi hyödyllisiä :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Haha, nämä on kyllä loistavia! Myöskin se, että muistaa herätä aikaisin, että on paljon aikaa eikä tule kiire!

  VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)