Welcome to my blog

Welcome to my blog

torstai 21. huhtikuuta 2016

Festarityylit ovat kesänkuuminta!

FESTARIIIIT!!!♥

Kaikki tietää sen viiliksen, kun festarit lähestyy ja kaikki tuntuu rullaavan. Kuvat on sitten otettu We Heart It sivustolta.

Tulevan kesän festarityyli koostuu hapsuista, mokasta ja pitsistä. Nappaa parhaat asuideat Coachella-festareiden julkkisvierailta. Kesällä festarit ovat kaiken koho kohta, siellä päästään siihen fiilikseen ja tunnelmaan. Festareilla hysteeriset fanit pääsevät tapaamaan idoileitaan.

Tyylejä on niin monenlaisia ja monen värisiä. Itse rakastan nähdä kuviafestareista, koska ihmisillä on todella upeita vaateita ja kampauksia.

Festarit tuo sen kesän ja nyt vaan odotellaan festarikauden alkua jotta päästään juhlimaan ja viettämään hyvä kesä!

Kommetoi tähän alas oma festari kokemuksesi tai millaista sinulla oli siellä päällä tai sitten vaan jotain festareiin liittyvää!

♥:Pauski

7 kommenttia:

 1. Tykkään paljon sun blogin ulkoasusta, mutta ehkä voisi olla vähän pienempi skaala erilaisia fontteja.. Ja en ainakaan vielä tajunnut mihin olet laittanut kuvien linkit (olettaen että kuvat eivät ihan ole sun) joten nekin voisi olla selvemmin esillä! :) Hyvältä vaikuttaa, jään lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh voisihan sitä linkit jostain etsiä xD. Itse tykkään erinlaisita finteista, mutta kiva kuulla muidenkin mielipiteitä asiasta. :) Kiitos rakentavasta palautteesta.

   Poista
 2. Tää postaus oli kiva, mutta oon vähän samaa mieltä edellisen kanssa että fontit voisivat olla hieman yksinkertaisempia :)

  VastaaPoista
 3. Olin viime kesänä ensimmäistä kertaa RuisRockissa ja täytyy kyllä sanoa että harmi etten ole aikaisemmin sinne eksynyt! Aivan mahtava sää, miljöö, tunnelma ja ihmiset <3 Komppaan yllä olevia kommentteja fontti-asiassa, muuten näyttää oikein lupaavalta, jatkahan samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! Itse suunnitelen myös ruis-rockiin menoa. Ja fontin vaihdoinkin jo!

   Poista
 4. Ai että, tämän postauksen myötä tuli hirveä hinku festareille! Kesällä tiedossa nyt ainakin yhdet festarit!:-)

  VastaaPoista
 5. Ite en ole koskaan käynyt festareilla tai vastaavilla joten ei ole yhtään hajua millainen kokemus se oli ouo: mutta voisi joskus kokeilla mennä kavereidem kanssa...

  VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)