Welcome to my blog

Welcome to my blog

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Inspis Sunnuntai #1

Wazzzzaaaaaappp!

Muistatte varmaan, kun puhuin tossa joku aika sitten siitä, että voisin alkaa tekemään jotain jatkuvaa blogisarjaa ja nyt se tulee. Siihen tulee sitten aina uusia osia joka sunnuntai. Rumpujen pärinää... "Inspis Sunnuntai" sisältää erinlaisia postauksia, kuten muotia, DIY, valokuvausta ja vastaavaa :)

Tänään pääsette mun Inspis Sunnuntai avauspostauksessa näkemään inspiraatio vaatekuvia. Inspiroiduin tällä kertaa veljestäni. Hän oli tossa eilen lähdössä rullailee ja skeittaamaan parkille, joten tänään saatte tutustua niin sanottuun "STREETWEAR" tyyliin. Itse suosin näistä "Streetwear" for ladies merkeistä erityisesti Ponke's ja Vans. (Ei ole yhteistyö)


Kuten näkee löysin mun valokuvaa varten kävin " lainaamassa" veljeni vanhaa skeittilautaa.  Muuten tossa taustalla onkin Ponke'sin pussukka ja pipo. Periaatteessa RAKASTAN  Ponke'sin tuotteita.♥
Ajattelin tehdä tähän loppuun teille sellaisen streetwear collectionin. Voisitte kommata tohon alas, mitä pidätte/ mitä käyttäisitte noista itse? (Jos saisin itse valita. . . :D ottaisin noi kaikki!!!) Jos haluatte lisää tälläisiä postauksia kommentoithan alas!♥

Kiitos, että luit tämän postauksen. Nähdään taas seuraavan postauksen parissa ♥

♥: Pauski

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta idealta nuo inspis-postaukset! :) Kiva jos inspiroidut yksinkertaisista asioista omassa elämässäsi kuten juurikin vaikka oman veli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saa kannatusta jatkaa, koska jatkaisin todellakin näiden tekemistä!

   Poista
 2. Noi kukalliset tennarit ovat iiihanat! Kiva postaus :-)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Toi takki ja kengät ois niin kivat! Sulla on kiva blogi! :)

  http://noorajanikaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)