Welcome to my blog

Welcome to my blog

lauantai 7. toukokuuta 2016

Kardashian beauty

Wazzzzzaaaap!

Ensimmäinen kerta kun itse teen mitään meikki/ kauneuspostausta. Mutta nyt mennään heti postauksen pariin :D ( Ei ole yhteistyö postaus) teen siis ihan omaksi ilokseni :)

Mutta let's start... Eli testailin tänään Kardashian beauty meikkejä. Itse dikkasin todella paljon lopputuloksesta. Meikit oli minusta todella laadukkaita, joka teki meikin tekemisestä todella yksinkertaista ja helppoa :)

Monelle masceran ainoaksi parhaaksi valitseminen on hyvin vaikeaa. Itselleni ainakin tämä on erityisen haastavaa, koska tykkään todella monen eri meikkituottajan. Varsinkin tämä tapahtuu ripsivärien kohdalla. Mutta nyt oikeasti pitkästä aikaa olen löytänyt oman ykköslempparini. Se on Kardashian beauty kolleksionin ripsiväri. Miksi?


Antakaas kun selitän.


Kardashian Beauty Stroke of Midnight Mascara 
Stroke of Midnightin harja ottaa pienimmätkin ripset mukaansa ja kasvattaa niiden lyhimpienkin pituutta, antaa voimakkaan tuuheuden sekä tukee ripsiä. Tämä ripsi väri takaa ripsien kaarevuuden ja antaa tukea. Sävy: musta.
Kardashian Beauty Deeply Felt silmänrajaustussi
Jokaisen meikkipussin perustuote, joka tuo sinun kauniille silmämeikille syvyyttä. Deeply Felt -rajaustussin tarkkapäinen sivellin takaa kauniin tuloksen joka kerta. Hyvä koostumus ja helppo levitettävyys tekevät tästä todellisen suosikkituotteen. Värinä on musta.

Itselleni näi päällimmäiseksi todella hyvä fiilis näistä tuotteista. jos ei muuta, niin tulen varmasti ostamaan näitä tuotteita lisää ♥ Ei mulla muuta, nähdään taas seuraavassa postauksessa♥

♥:llä Pauski

2 kommenttia:

  1. Oi täytyypä itsekin kokeilla :) Todella kiva postaus!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia
    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)