Welcome to my blog

Welcome to my blog

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

World best life hacks ✓


Mietitköhän koskaan, että millä tavalla saisin elämääsi helpommaksi? Jos vastaat edes pikkaisen kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista, koska tässä tulee minun mielestäni parhaita life hacksejä. Kun olet lukenut nämä ideat, kommentoihan alas mitä mieltä olit ja haluatko saada lisää tälläisiä ohjeita? Laitan nyt 3, jos tykkäätte lupaan kirjoittaa lisää näitä oheita.


Aloitetaan ensimmäisestä. Tämä ensimmäinen on todella helppo ja siitä on varmasti hyötyä ainakin naisille. Ota harja ja sitten suihkutettavaa hajuvettä. (Itse käytän Victoria's Secret) suihkauta muutaman kerran harjaan hajuvettä  ja sen jälkeen harjaa hiukset. Itselläni ainakin hiukset tuoksuvat hyvälle koko päivän ja se on helppo niksi saada itseensä hyvä tuoksu!

Sitten toinen. Moni varmasti yli 18-vuotias, mutta myöskin valitettavasti  alle 18-vuotias tietävät miltä tuntuu maailman ihanin krapula? On tullut illan aikana hiukkaisen nautiskeltua? Monesti kun tämä tunnettu pirulainen DARRA iskee, se iskee kunnolla. Mutta mikä olisi hyvä tapa saada se pois? Tämä ei tietenkää toimi jokaiselle, koska sehän riippuu myös siitä kuinka kova darra on. Pitäisi juoda mahdollisimman paljon vettä, vaikka se ei varmasti houkuttaisikaan. Olisi myös hyvä, jos söisi jotain suolapitoista ruokaa, jolloin olo saataisi hieman kohoontua. Mutta yksi todella tehokastapa on tehdä esim teetä, jonka sekaan laitat hunajaa, jos keksit jonkun muun konstin lisätä hunajaa ruokaasi tee se, koska auttaa olosi helpottumista kummasti.

Kolmas tapa helpottaa elämää. Moni tietää varmasti, että ajan kuluessa tietokoneiden näppäimistöjen välit sotkeutuvat, vaikka kuinka yrittäisi pitää niitä puhtaina. No nyt tässä on yksi hyvä tapa saada niitä entistä puhtaammiksi. Jos omistat Post-it lappusia. Sinun pitää taittaa lappunen ja sitten vetää sillä likaiset näppäimistöjen välit. Se oikeasti kerää yllättävän tehokkaasti likaa pois näppäimien välistä.

Oho luit tänne asti! kiitos sinulle siitä. Toivoisin saavani jotain mielipidettä tästä postauksesta ja haluaisin kovasti tietää, että haluatteko lisää tämän tyylisiä postauksia? Kiitos kun luit ja nähdään taas seuraavan postauksen parissa!

♥:Pauski


1 kommentti:

  1. Ihana vinkki tuo eka, menee ehdottomasti kokeiluun! Darra on kyllä tuttu juttu, vesi auttaa kummasti kun sehän on tosiaan osaksi nestehukkaa :D. Mutta hunajateetä en olekaan ajatellut, se voisi olla parempi entä sokerillinen limsa! Läppärin näppäimistön oon itse puhdistanut niin, että käännän ensin läppärin ylösalaisin ja näpäytän hellästi muutaman kerran pöytää vasten tai kädellä, jotta irtomuruset tipahtaa pois. Sitten läppäri pöydälle ja rikkaimurilla näppäimistö :D. Mulla on aika tehoton imuri niin tuon uskaltaa tehdä. Sitten oon sörkkinyt hammastikulla pahimmat roskat pois... varovasti. Ehkä post-it lappu olisi parempi, niin ei tuu tehtyä tuhoja :)

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)