Welcome to my blog

Welcome to my blog

maanantai 13. kesäkuuta 2016

fiilarit tällä hetkellä♥


Vitsi kun päivät menee taas liian nopeasti, eikä tiedä oikeen miten jaksaisi/ kerkiäisi tekemään näin paljon erinlaisia asioita. Mulla meni edellinen viikko töissä ja sitten oli muuten vain kovasti hommia joita piti tehdä. Mutta olen tässä miettinyt pitäiskö mun aloittaa jonkin sortin valokuvaus/ videohaaste? ptkään tässä sitä pohtinut ja nyt just kyselin tossa blogtiimi keskustelussa ideoita, niin tälläinen tuli esille! eli valokuvaus haaste :) Joten kiitos ideasta olikohan  joka sen sanoi? no kuitenkn joten aloittelen tänään valokuvaus haastetta ja sitten kun tulee ensikuun 13 päivä, teen postauksen jossa näytän koko kuukauden kuvat.

Sitä tulee jännää!!!! :DDD

Sitten haluaisin jakaa teille mun tämän hetkisen kesä fiilari soittolistan biisejä. Koska mitä kesä olisi ilman parhaita fiilari biisejä? syy miksi soittarillani on paljon Christina Grimmien biisejä on se, että hän oli yksi lempilaulajistani ja hänet ammuttiin kuolijaaksi viime viikolla :( Mutta toivottavasti löydätte tästä jotain hyvää ja alas saa kommentoida lisää hyviä biisejä joita itse voisin kuunnella!

Adele - Hello remix ( Laibert remix)
Sia- Cheap Thrills
Tungevaag & Raaban - Magical
Tungevaag & Raaban - Wolf
Christina Grimmie - Titanium
Christina Grimmie- Demons
Christina Grimmie - Just a dream
Gnash - I hate u, I love u
Fifth Harmony - Work from home
Galantis - No money
Coldplay - Hymn for the weekend
Zara Larsson - Uncover

Okeih ja sitten vielä pikkusta ilmoitus asiaa elikkäs. Muistathan mennä osallistumaan mun blogin arvontaa! Palknto on vielä yllätys ja voittaja arvotaan vdeolla joten kannattaa osallistua palkinto on varmasti jotain mukavaa :)>> Arvontaan tästä << Kannattaa mennä katsomaan ja osallistumaan tietenkin :)

Kiitos kun luit taas kerran tämän postauksen! nähdään taas seuraavan postauksen parissa♥

♥:llä Pauski

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Meen kuuntelemaam noita biisei kun lähinnä noiden coverien alkuperäisversiot oon kuullu =) xD

    VastaaPoista
  2. Toi I hate u, I love u on mainio :)! Ja muistan ku näin ton Christinan vedon Titaniumista ekan kerran ni sai kyllä väreet aikaseks💕

    VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)