Welcome to my blog

Welcome to my blog

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Pääsin testaamaan uutta hommaa itselleni

En ole koskaan ajatellut saavani sellaista mahdollisuutta. Voisin sanoa, että se tunne kun Roope Salminen kävelee ihan mitään sanomatta vaan ohi ja itsekkään ei viitsi mitään nimmaria huudella. Tämä sama pätee JVG poikien kohdalla. Toinen asia on se, että et pysty juoksemaan pyytämään valokuvaa tai mitään, koska seisot salaatti kulhon kanssa bäkkärillä. Kyllä uskon, että luit aivan oikein! Olin siis SSO järjestämässä Lohjan Rantajameissa töissä. Voin sanoa, että oli tälläiselle 19-vuotiaalle tytölle mahtava kokemus päästä katsomaan edes kerran elämässään bäkkärin taakse.
Samalla kun keräsin mukeja pöydistä, vedin roskista perässä kännisten ihmisten läpi. Pääsin tutustumaan mahtaviin ihmisiin, jotka järjestävät asiakkaille mahtavat festarit. Vaikka melkein tiedänkin, että työkaverini ei tule lukemaan tätä, haluan kuitenkin kiittää heitä mahtavasta viikosta!Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arvonnan suoritus tapahtuu tämä kuun puolella joten malttakaahan odottaa. Kuvailen huomenna My Day:tä joten nähdään sitten taas seuraavan posrauksen parissa!!

~ Pauski

1 kommentti:

  1. Wow, on kyllä varmasti ollut mahtava kokemus! Toivottavasti nautit ihan täysillä - olisi kyllä siistiä päästä itsekin kokemaan jotain vastaavaa vielä joskus! :)

    VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)