Welcome to my blog

Welcome to my blog

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kuvista lyriikoihin #BT

Osa lukijoistani on jo kysellyt miksi ei ole paljoa postauksia kuulunut. Vastaus siihen on yksinkertainen. Yksi syy on tämä postaus ja toinen on se, että en ole jaksanut/moti on ollut jossain muualla töiden jälkeen. Mutta nyt sitä rupee tulemaan. Meinaan tässä kuussa julkaistan arvonnan voittaja ja paljon muuta siistiä on tiedossa, kunhan saan koottua kaiken kasaan postauksia varten. Miksi tämä postaus on syy, olen säästänyt kuvia jolloin minua on karminut ajatus käyttää niitä muissa postauksissa.


Mutta nyt tänäisen postauksen kimppuun! Ensimmäiseksi pikkaisen ilmoitus asiaa. Eli blogitiimimme etsii muutamaa innokasta osallistujaa mukaan blogitiimiimme. Mukaan mahtuu kaikenlaisia bloggaajia. Jos kiinnostaa, voi tohon alas linkkaila oman blogisi ja kysellä lisätietoja joko kommenttiboksissa tai sit laitella sposti osoite tohon alas, niin laittelen viestiä.
Toinen asia on se, että pilvi ei kuulu enään blogitiimimme, mutta ryhmämme on saanut uutta täyttöä, eli Linda on liittynyt joukkoomme, joten kannattaa käydä sitten myös tosta alta tsekkailemassa oma hänenkin blogiaa.

Mutta nyt postauksen pariin. . .  (Vihdoin ja viimein)

Tämän kuukauden aiheena oli suurempi musiikki postaus, jokainen toteuttaa tämän omalla tyylillään. Itse olen päätynyt valitsemaan kuvia kuvaavia lyriikoita biiseistä. Kuvat on tehty instaneliöksi josta minusta tulee jo sellainen mukavan rauhallinen ja menevä fiilis.

Eiköhän aloiteta!
"Mut joskus tää valo sammuu, koita muistaa, tää ei oo ikuista."
(JVG~ Hehkuu)


"I am not a superman, I can't take your hand, and fly you anywhere you want to go"
(Christopher wilde ~ hero)

                                  "Step by step I walk this lonely road"
      (Tungevaag & Raaban ~ wolf)


"When I met you in the summer, To my heartbeat sound."
(Calvin Harris~ Summer)


"I walk in a lonely road, the only one that I have evwr knows, Don't know where it goes, but it's home to me and I walk a alone."
(Green day ~ boulevart of broken dreams)

Muistakaahan tsekkailla myös muiden tiimin jäsenten postaukset, jotka tulevat tulevan päivän aikana.


Mahtavaa heitelkäähän kommenttia alas ja muistakaa, että etsimme blogitiimiin lisää jäseniä. 

Ps. Jos haluat pysyä ajantasalla blogiini tulevista kuvista sekkailehan instagrammista @photographer_pauliina

~Pauski

2 kommenttia:

  1. kiva postaus! :-) kuvat ois voinu olla kaikki samassa kohdassa eli joko sivulla tai keskellä mut muuten tosi jees kyllä

    VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)