Welcome to my blog

Welcome to my blog

perjantai 19. elokuuta 2016

Olisitko halukas blogitiimiin?

Otsikko antaakin jo hyvän käsityksen tämän illan aiheesta. Monet ovat lukeneet blogitiimimme postauksia aika ahkerasti. Meidän blogitiimi postauksia luetaan varmaan eniten kuukausien aikana. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä joukkoon mukaan? periaatteessa ainoa kriteeri on se, että lupaudut osallistumaan postauksiin ajallaan ja haluat itse valikoida myös aiheita, mutta pystyt myös hyväksymään toistenkin ideat. Tiimi postauksia tulee kerran kuussa joka kuun ensimmäinen sunnuntai. Sillä ei ole väliä millaista blogia teet, koska meidänkin porukasta moni kirjoittaa hyvin erinlaisia blogeja.Miten pystyt hakemaan mukaan tiimiimme?

Luet tämän postauksen ja kommentoit alas oman blogisi osoitteen, olisi myös hyvä jos laittaisit s-posti osoitteen alas, jotta voin laittaa yksityisesti viestiä, jotta pystyn lisäämän sinut wappi ryhmäämme.

Toivon todella, että saisimme muutaman uuden ihmisen tiimiimme, koska homma on mukavaa ja siinä saa paljon ideoita ja saa pyydettyä muita katsomaan ja kommentoimaan mitä mieltä oli. Keskustelu ei kuitenkaan ole pelkkää blogeihin liittyvää, kyllä siellä mennään joskus niin ohi aiheenkin :D mutta toivottavasti jollakin lukijalla kiinnostus heräsi.

eipäs tässä muuta! nähdään taas seuraavan postauksen parissa!

Pauski

2 kommenttia:

  1. Olisin kiinnostunut liittymää tuohon blogitiimiin :)

    http://nukkanurkka.blogspot.fi/
    paiheinanen@gmail.com

    VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)