Welcome to my blog

Welcome to my blog

torstai 25. elokuuta 2016

Tarkemmin meikeistäni

Tein edellisen postauksen videona, jossa esittelin laukkuni sisältöä ja sieltä löytyi meikkipussini, josta nopeasti esittelin meikkini. Yllätyin siitä, että meikkini herätti kiinnostusta. Joten mikä olisikaan parempi aihe, kuin kertoa vähän tarkemmin meikeistä, jotka edellisellä postauksella esittelin. Ajattelin, että voisin vähän kertoa mistä ne on ostettu ja paljonko maksoi. Sanon nyt muutenkin, että olen tässä tulevan kuukauden aikana päivittämässä mun meikki NYX:in meikkeihin, voisin tehdä siitä sitten erillistä postausta, kun oon saanut kaikki hankittua. :)


Maybelline: The NUDES
Tokmanni- 7.95€ (Oli alennuksessa)


 Kardashian Beauty: Deeply Felt
Citymarket- 17.95€


NYX: Matte Lipstick Butter
Emotions- 7.70€


NYX: Voluptuous
Emotions- 9.90 €


The Perfect Eyebrow Kit
Seppälä- 6.95€

Itse en yleisesti kuluta hirveästi rahaa meikkeihin, mutta sitten kun ostan niitä, niin sit ostan ison setin. Jotta ei tarvitse heti päivittää jotain yksittäisiä. Vaan tavallaan päivittelen niitä aina yhdellä kerralla, jolloin pääsen helpommalla. Mutta tietenkin on minulla noita heräte ostoksiakin :D Eiköhän kaikilla ole niitä.

Noista meikeistä eniten pidän varmaan NYX:in matte lipstickistä, Maybellinen The Nudesta ja Kardashian Beauty deeply felt.

       " Mikä on sinun suosikkisi? "

Pauski

1 kommentti:

Mitäs diggasit? :)