Welcome to my blog

Welcome to my blog

perjantai 7. lokakuuta 2016

Addun vaateita

Ajattelin jakaa teille nyt minun muutamasta uudesta urheilu vaatteesta vähän kuvia ja kerron miksi juuri nämä vaatteet.  Siis kuten jo edellisellä My Day:llä hihkutin, olen ostanut muutamat Addun tuotteet :) ja ajattelin nyt jakaa ne teillekin. Olen siis jostain viime vuodesta havitellut hankkivani Adidaksen paidan. Nyt sitten sain vihdoin ja viimein hankittua sellaisen Jumbon Ponke'sin liikkeestä. Ja minusta se istuu todella hyvin päälle ja on todella mukavan näköinen. Se maksoi noin 60€, mutta materiaalina se on todella hyvää ja muutenkin mukavan tuntuinen.
 Sitten tossa muutama päivä sitten huomasin Tokmannin sivulla 40% alennuksessa Adidaksen urheilu housut.  Nämä on enemmän sellaiset sali/ juoksu housut. No on myöskin todella hyvää kangasta ja näyttävät todella hyvältä. Alkuperäinen hinta oli 49,95€ ja alennuksen jälkeen maksoin niistä 29,95€. Minusta se oli todella hyvä alennus ja eniten pidän siitä, että Adidas teksti  on oikeasti isolla tossa jalassa!

 Pakko myöntää, että olen hyvin tyytyväinen näihin ja uskon, että ne tulee todella paljon käyttöön. 

Haluaisin tietää, onko teillä jotain vaate merkkiä jota olette havitellut pitkään?

Pauski

2 kommenttia:

  1. Ihana banneri ja noi kuvat =). Kiva et sait vaihteeksi noita addun vaatteita ja aika makeen alennuksen sait x)) . Ja itse lähinnä himoitsen vansin tennareita x))

    VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)