Welcome to my blog

Welcome to my blog

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Stay Warm

En tiedä tällä hetkellä parempaa ajatusta, kuin Starbucksin Pumpkin Spicy Latte ❤︎ . Minusta se, että ostat lämpimän kahvin ja menet sen kanssa bussin tai muuten vaan otat sen mukaan. Siitä tulee sellainen life goals fiilis ainakin itselleni. Minusta se, että syksy ja kauniit värit tuovat minulle kovasti innostusta polttaa kynttilöitä! Inspiroiduin kuvaamaan uutta kynttilä lasipurkkiani ja minusta kuvista tuli kivan tunnelmallisia. Rakastan periaatteessa kuvia jotka näyttävät katsojan silmään kivalta. Itse Rakastan yli kaiken tuoksu kynttilöitä. Mitäs sinä tykkäät niistä ja mikä on lempituoksusi?

 Kun katson noita kuvia, minulla tulee todella lämmin fiilis ja minusta juuri tälläiset kuvat  tuovat syksyllä lisääntyvään synkkyyteen iltaisin valoa ja lämmöä. Mitä itse pidät tälläisitä kuvista? Saatko niistä hyvän fiiliksen?


Tuntuu jotenkin jo hullulta, että eletään kohta lokakuun puolta väliä ja päivät vaan vierii täysillä eteenpäin. Kohta kirjoittelen jo teille marraskuusta ja siitä kuinka inhoa talvea. Joten odottakaahan vain. Mutta pysytään vielä tyytyväisinä syksyssä.


Olisi mahtavaa kuulla teiltä tossa kommenteissa mitä teidän syksyyn on kuulunut? Koska kuten huomaa oma syksyni on mennyt hyvissä merkeissä ja toivottavasti jatkuukin samalla tavalla. Muista siis heittää kommanttia alas. BTW olisi mahtavaa jos linkkaisit samalla blogisi, jotta voin käydä lukemassa uusiakin blogeja.  Nähdään taas seuraavan postauksen parissa.

❤︎: Pauski


2 kommenttia:

  1. Kiva lämminhenkinen postaus. :) Minun syksyni menee oikein mukavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihanaa kuulla, että sinun syksy on mennyt hyvin.

      Poista

Mitäs diggasit? :)