Welcome to my blog

Welcome to my blog

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Q&A XMAS #BT #JK2016

Minulla on todellakin tänään sellainen kunnon postaus päivä. Joten nyt vuorossa olisi Blogitiimi postaus. Ajattelin, että teen Q&A liittyen jouluun. Ja kiitos monista kyssäreistä. Olen nyt saanut koottua niistä ne parhaimmat ja nyt mennään suoraan niiden pariin.

 1. Mikä päivä sinä rupeat odottamaan joulua? -  Alan odottamaan joulua aina siinä vaiheessa, kun alan tekemään jouluisia asioita. Tänä vuonna se on alkanut tulla nyt kuluneella viikolla.

2. Mikä on sinun lempi jouluruoka? - Oma henkilökohtainen lemppari on Graavilohi, mutta ei perunalatikko ja kotijuusto ole yhtään huonompaa.


 3. Mikä on sinun lempi joululaulu? - Minun oma henkilökohtainen suosikkini on Walking In The Air. Se on oikeasti hyvin kaunis biisi. Ja sopii todella hyvin jouluun.

4. Oikea vai feikki kuusi? - Feikki, koska en halua aivastella koko joulua. Mutta on niitä oikeitakin ollut silloin nuorempana.


5. Missä haluaisit viettää joulun, jos et saisi viettää sitä kotona/ sukulaisilla? - Itse haluaisin kokea New Yorkin Joulun. Se on sellainen, jonka haluaisin nähdä.


Siinä oli nyt muutamiin kysymyksiin vastauksia. Säästin niitä vielä lisää kalenteria varten, mutta muistakaa, että voitte lähettää aina mun kalenterien alle kysymyksiä lisää, koska kerään niitä sitten uusiin postauksiin. Jos et ole katsonut vielä tänäistä My Day:tä kannattaa nyt mennä katsomaan se edellisestä postauksesta. Ja ensimmäisessä postauksessa on edelleen mahdollisuus osallistua arvontaan. Nähdään taas huomisen luukun parissa.

Pauski

2 kommenttia:

 1. New Yorkin joulu ois kyllä upeaa kokea! Mukava postaus :)

  https://valon-pisaroita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, et joku muukin on samaa mieltä.

   Poista

Mitäs diggasit? :)