Welcome to my blog

Welcome to my blog

lauantai 7. tammikuuta 2017

I Love Street Art

Rakastan oikeasti katutaiteen valokuvausta. Niiden editoinnista tulee itselle hyvä mieli ja ne antavat motivaatiota tehdä teille lisää jotain uutta. Mietin tossa hetken. Ja tulin tulokseen, että miksi en kertoisi teille, mikä minua inspiroi niin paljon katutaiteessa. Ei sillä, että tykkäisin siitä kun ihmiset sotkee rakennuksia. En tarkoita nyt sitä. Vaan nyt puhutaan ihan laillisesta katutaiteesta, joka on minusta hyvin näyttävää. Rakastan katutaiteen kuvaamista. Ensinnäkin hatun nosto heille, jotka osaavat tehdä tälläistä töitä.

Jussi TwoSeven Canis Lupus
Minusta niillä saadaan näyttävyyttä kaupunkeihin. Ja itse olen sitä mieltä, että tälläisillä laillisilla taideteoksilla saataisiin kaupunkeihin lisää mielenkiintoa ja ihmiset pysähtyisivät varmasti katsomaan niitä. Itse myönnän vaan hämmästelleeni, kyseisen kuvan kohdalla "Miten joku on noin hyvä". Ja veikkaan, että moni muukin on samaa mieltä.

Jussi TwoSeven Canis Lupus
Minusta kun ihmiset tekevät oikeasti tälläistä taidetta, se saa enemmänkin hyvälle tuulelle ja sellaisen hyvän fiiliksen. Esim pari päivää sitten, kun ekan kerran näin tämän taideteoksen. Ja siis pakkastahan oli se -28.. Niin siis tuli ihan perhanan hyvä fiilis ja olisin vaan halunnut jäädä ihastelemaan sitä. Joten tänään oli pakko käydä hieman kuvaamassa sitä.

Mitä mieltä itse olet katutaiteesta ja entäs mun kuvista?

Pauski

2 kommenttia:

  1. Täältä löytyy toinen katutaiteen ihailija :>! Mun mielestä joka rakennuksessa sais olla jotain hienoja taideteoksia :D

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä!!

    http://newdaysaara.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Mitäs diggasit? :)