Welcome to my blog

Welcome to my blog

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Next Stop

Mitäs jos unohdettaisiin hetkeksi tämä rakas koti kultamme Suomi ja lähdettäisiin joihinkin maahan matkustelemaan? Koska olen nyt tässä kuluneen vuoden aikana koonnut itselleni listaa maista ja varsinkin kaupungeista johon haluaisin matkustaa. Jos täältä lukijoista löytyy lisää matkakuumeisia, niin kommentoithan tohon alas kun olet lukenut. Että mihin Itse haluaisit matkustaa? Kaikki kuvat täältä.❤︎


MalagaOlen sinne menossa itse asiassa ensi kesänä. Minusta Malaga vaikuttaa todella kauniilta kaupungilta. Olen suunnitellut kuvaani siellä vielä enemmän, kuin viime vuonna kreetalla. Kaupunki tuo itsessään esille kauneutta niin modernista, että vanhasta. Odotan innolla jo matkaa.

California


Haluaisin ehdottomasti käydä joskus elämäni aikana Kaliforniassa. Olen unelmoinut siitä monta  vuotta.  Ensinnäkin haluan sinne kokemuksen takia. Mutta tietenkin valokuvauksen kannalta se olisi hieno kokemus. Minusta olisi siistiä päästä vaihtoon esim juuri Kaliforniaan.

Rooma


 Uskon, että Roomassa on jotakin samaa, kuin Kreikassa. Tavallaan sellaista vanhahtavia taloja ja hienoja kukkia ja kasveja, jotka kasvavat hienosti. Rooma on myöskin jonne haluisin valokuvauksen takia.

MilanoMilanoon haluaisin mennä erityisesti katsomaan Muotiviikkoja, koska ne on maailman tunnetuimmat. Ja siis sehän on varmasti monen naisen unelma. Erityisesti haluaisin kokea Milanon sellaisen hengen. Milanolla on minusta sellainen oma maineensa. Joten haluaisin kokea sen. Myöskin valokuvaus olisi täällä aika unelma!

Onko sinulla mitään kaupunkia, johon haluaisi mennä? Ja oletko ajatellut joskus toteuttaa haaveesi sinne lähtemisestä. Kerrothan sen tohon alas?

Pauski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs diggasit? :)