Welcome to my blog

Welcome to my blog

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Ajatukseni Fast And Furious 8 elokuvasta
Kävin siis tänään näin pitkänä perjantaina katsomassa Fast And Furious 8 elokuvan. Ennen sitä olin katsonut kyseistä leffasta vain trailerin ja minusta se antoi ihan erilaisen kuvan leffasta, kuin sitten todellisuus oli.  Leffa siis yllätti minut oikeastaan positiivisesti. Koska siihen oli yritetty saada  niin uutta ja kuitenkin kunnioitettu vanhaa. Yritän olla paljastamatta juonta, mutta jos haluat itse katsoa leffan kannattaa ja et halua spoilauksia. Kannattaa etsiä muuta luettavaa

Leffan alku on perinteinen Fast And Furious. Eli nyt maahan on langennut viimein rauha ja mitään hätää ei ole. Kuitenkin tilanne pääsee nopeasti muuttumaan. Tällä kertaan kyseessä on jotain uutta ja erilaista. Ja osittain tuttu vanhaa.

Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin kuuban rannoille, kuin New Yorkin kaduille. Jonka jälkeen he löytävät itsensä venäjältä hyisiltä jäätiköiltä ja lakeuksilta. Uusina ihmisinä tulee little nobody ja Brian. Mutta ketä he ovat se onkin teille kysymys.

Itse sanon, että leffa oli katsomisen arvoinen. Nostan hattua niin uudelle fast and furiousille ja sille että vanhaankin oli säilytetty. Toivottavasti sarja saa vielä jatkoa, koska minusta se jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan. Laitan tähän alas vielä hieman traileria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs diggasit? :)