Welcome to my blog

Welcome to my blog

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

My Travel Book #1

Ajatus siitä, että pääsin nauttimaan Espanjan lämmöstä. Tutustumaan uuteen kulttuuriin ja uudenlaiseen kieleen. Olen aloittamassa Espanjakielen opiskelun nyt syksyllä. Ja tavallaan tälläinen viikon loma espanjassa antoi todella hyvän aloituksen Espanjan opiskeluun.  Varasin perheen kanssa lennot espanjaan Aurinkomatkojen kautta. Valitsimme lentoyhtiön Finnair ja kohdemaaksi Espanja Benalmadena hotelli Los Patos Park.Kuten olen aikaisemmista lomakohteistani kertonut, voitte uskoa kuinka korkealla olivat odotukseni matkaan liittyen. Eniten odotin pääseväni tietenkin nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Toinen todella tärkeä asia oli hotelli ja sen palvelut. Pakko sanoa, että hotelli täytti odotukseni jokaisesta osa-alueesta.  Hotelli oli jo tullessa todella näyttävän näköinen. Kun pääsimme sisään vastassa oli asiansa osaavaa henkilökuntaa.  Saimme noin 5 minuutissa. Kun pääsimme huoneeseen. Olin yllättynyt, kuinka hieno huone siellä oli ja kuinka hyvät näkymät 7 kerroksesta oli. Eniten hotellissamme tykkäsin siitä, että siellä oli eniten espanjalaisia asiakkaita ja vai muutala suomalainen perhe. Koska se vaikutti todella paljon siihen, että lähi ympäristön kauppiaat eivät osanneet suomea ja tyrkyttäneet tavaraa suomeksi. Toisena plussana oli se, että opin jopa yllättävän monta juttua espanjaksi. Koska kaikki hotellin tekeminen puhuttiin ekana espanjaksi ja sen jälkeen vasta englanniksi. Hotelli oli arvosteltu 4 tähden hotelliksi ja sitä se kyllä oli.


Meidän hotellissa oli 4 uima-allasta, joista kaksi oli suolasen veden allasta ja 2 makean veden allasta. Alueella oli kaksi allasta suunnattu lapsille ja kaksi aikuisille.  Hotellin allas alue oli hyvin suunniteltu. Siellä oli tarpeeksi aurinkotuoleja, useampi baari josta sain juomia. All inclusive:lla kaikki oli tietenkin ilmaista. Baarimikot osasivat tehdä todella hyviä drinkkejä ja koko päivän ajan järjestettii tapahtumia. Kuten esim. Bingoa eri muodoissa, jousiammuntaa, ilmakivääri ammuntaa, zumbaa, salsaa, allas tekemistä ja kaikkea muuta sellaista.


Sitten vähän kerron itse Benalmadenasta. Eli se on yksi kaupunki malagan esikaupunkialueista. Siellä on kaunis hiekkaranta jonka reunaa pitkin kulkee ranta Bulevardi. Sen yhteydessä on paljon erinlaisia pieniä kauppoja, josta saa perinteistä turisteille suunnattua tavaraa. Hotellimme sijaitsi rantabulevardin yhteydessä ja hotellilta kävelli rannalle todella nopeasti. Kävimme 3 päivänä katsomassa alueenähtävyyksiä. Ajattelin kohta kertoa teille hieman niistä yksitellen, mutta vasta My Travel Book #2:ssaToivottavasti tykkäsitte ekasta osasta. Kommentoihan alas, mitä pidit :)

Pauski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs diggasit? :)